mad ved krudttårnet
FREDAG KL. 12.00-20.30 & LØRDAG KL. 10.00-20.30 i Tordenskiolds By
Bålstegte Kyllinger og tørrede jyder – ved Krudttårnet
FOR ALLE | TORDENSKIOLDS BY | VED KRUDTTÅRNET
Få stillet sulten og tørsten, når du besøger Krudttårnet.
Menuen står blandt andet på Bålstegte Kyllinger, Stegte Grillpølser, Fiskefrikadeller, Tørrede Jyder, pandekager, Klatkager, Arme Riddere. m.m..
Maden kan nydes sammen med velskænket fadøl, vin eller en sodavand mm..
TØRRE JYDER – HVER DAG! Oplev “Fiskeklyngen” og nyd en omgang stegte tørre jyder som er en lokal delikatesse. Du finder “jyderne” på Krudttårnspladsen i Tordenskiolds By. En gammel skik i kystsamfundene i Vendsyssel er at spise “tørre jyder”. Flået, saltede og vindtørrede. Før stegning tages skindet af, og derefter steges tørfisken på en spilvarm pande i rigelige mængder smør.
